2019 m. gegužės 17 d. vyko mokyklos 60-ojo jubiliejaus paminėjimo šventė Nepastebimai prabėgo 60 margaspalvių  rugsėjų ir žiedais nusagstytų pavasario dienų. Mokyklos gyvenimas buvo permainingas, pilnas jaunatviško džiugesio, netikėtumų ir  svajingų vilčių.

Į šventę atvyko daug svečių: kolegos iš profesinių mokyklų, absolventai, dėstytojai-senjorai, Seimo nariai, bendrojo ugdymo mokyklų direktoriai, socialiniai partneriai. Šiai šventei atminti simboliškai buvo pasodintas ąžuoliukas, kurį dovanojo Alantos seniūnas Aidonas Užubalis bendruomenės vardu. Seimo nariai Petras Čimbaras ir Robertas Šarknickas įteikė mokyklai padėkas, beje Robertas yra mūsų mokyklos absolventas. Švietimo, mokslo ir sporto ministerijos atstovas Alvydas Puodžiukas įteikė padėką mokytojai Laimutei Gelažanskienei už kruopštų ir atsakingą darbą. Žemės ūkio ministerijos strateginių pokyčių valdymo grupės vadovė Virginija Žoštautienė džiaugėsi, kad jos tėviškėje puoselėjama puiki mokykla. Taip pat įteikė padėką profesijos mokytojui Rimui Rudėnui už sąžiningą ir atsakingą darbą. Panevėžio PPAR prezidentas Sigitas Gailiūnas mokyklai linkėjo ilgai gyvuoti ir ruošti puikius specialistus, įteikdamas padėkas profesijos mokytojams Gintautui Steponėnui ir Daliai Ivanauskienei. Žemės ūkio rūmų kaimo plėtros ir informavimo skyriaus specialistė Irmina Kudarauskienė su vietos savivaldos specialiste Terese-Laime Ramoniene džiaugėsi, kad mokykla nenutolo nuo žemės ūkio, o puikiausiai jį puoselėja ir tausoja. Įteikta padėka profesijos mokytojai Gedvilei Vinslauskaitei. Molėtų rajono meras Saulius Jauneika mokyklos direktoriui įteikė garbingiausią savivaldybės Padėkos ženklą, mokyklos gamybos meistrui Arūnui Guzovijui įteikė padėką už atsakingą ir kruopštų darbą.

Visa mokyklos gyvenimo esmė ir prasmė yra jos mokiniai. Nebūtų mokinių, nebūtų ir mokyklos. Ačiū mokiniams ir dailės mokytojai Eglei Agintei už gražią dovaną, kurioje atsispindi trys mokyklos gyvavimo dvidešimtmečiai.

Dėkojame Nacionalinės M.K. Čiurlionio menų mokyklos jauniesiems atlikėjams už gražų koncertą,  Molėtų KC vaikų liaudiškų šokių grupei „Molėtukas“ bei merginų liaudiškų šokių grupei, vad. Audronei Ališkevičiūtei, Molėtų KC komandai, Molėtų laikraščio „Vilnis“ komandai.

Nuoširdžiai dėkojame visiems už šiltus sveikinimus. Mes stengsimės pateisinti jūsų lūkesčius, toliau augsime ir stiprėsime kaip ir tas šešiasdešimtmečio ąžuoliukas, kuris pasodintas mokyklos kieme.

Triukšmingai „už Praeitį, Dabartį ir Ateitį“, kaip sakė mokyklos direktorius Vladas Pusvaškis,  iššautos trys salvės, kurias dovanojo Anykščių technologijos mokykla.


Category: Renginiai , Svečiai