2019 m. lapkričio 29 d. mokykloje viešėjo #BasosRasos -Renata Rutkauskienė ir Renata Povilonienė kartu su personalo atrankų specialiste Sandra Tarvide. Kaip susirasti darbą baigus profesinę mokyklą? Su kokiomis problemomis susiduriama ką tik baigus mokslus? Kaip pasiruošti darbo pokalbiui, kad darbdavys duotų teigiamą atsakymą? Į šiuos ir kitus klausimus atsakė S. Tarvidė. Įdomus ir reikalingas  pranešimas apie pasirengimą darbo pokalbiui, kalbėta ko reiktų vengti darbo pokalbio metu.

#BasosRasos – Vilniaus rajono Riešės bendruomeninė visuomeninė iniciatyva, kilusi iš noro telkti bendruomenę geriems darbams, padėti aplinkiniams kurti gražesnį gyvenimą, o ypač vaikams – augti ir svajoti. Siekdamos pasidalinti patirtimi, žiniomis ir idėjomis jos kuria bendrystę su kitomis bendruomenėmis.

Susitikimo metu diskutuota apie nuosavo verslo kūrimą kaip alternatyvą samdomam darbui. Mūsų mokykla šiais metais įgyvendina “projektą” – “Žaliosios iniciatyvos – pradėk nuo savęs”. Todėl šis susitikimas ir buvo inicijuotas. Kalbėta apie vartojimo mažinimo iššūkius. Organizuoti užsiėmimai “Suteik tekstilei antrą šansą”. Ačiū viešnioms, buvo ne tik įdomu, bet ir naudinga.


Category: Visos