Anykščių naujų vėjų bendruomenė, kartu su partneriais VšĮ Anykščių rajono turizmo ir informacijos centru ir Aukštaitijos profesinio rengimo centru, vykdo projektą „SMULKAUS IR VIDUTINIO VERSLO PLĖTRA ANYKŠČIŲ MIESTE PER GYVENTOJŲ VERSLUMO SKATINIMĄ“.

Projekto esmė – smulkaus ir vidutinio bei socialinio verslo plėtra Anykščių mieste per priemonių suteikimą. Projekto dalyviams teikiamos konsultacijos verslo pradžios ir plėtros klausimais, organizuojami mokymai ekonominio aktyvumo skatinimo temomis.

Projekto eigoje įrengtos patalpos ir įsigyta įranga reikalinga verslui (įskaitant savarankišką darbą) pradėti ir perduoti verslui (įskaitant savarankišką veiklą) pradedančiam subjektui laikinai valdyti. Projekto įgyvendinimo metu siekiama paskatinti jaunus verslo subjektus kurti ir išlaikyti 5 kompiuterizuotas darbo vietas (3 fotografams, 1 buhalteriui ir 1 grafikos dizaineriui), profesionalią foto studiją ir 3 automechanikos dirbtuves, kurios yra lokalizuotos Aukštaitijos profesinio rengimo centro Anykščių filialo patalpose. Taip pat projekto dalyviams viso projekto įgyvendinimo metu teikiamos konsultacijos ir organizuojami mokymai verslo pradžios ir plėtros klausimais.

Tikimės, kad projektas jaunuosius verslininkus pastūmės drąsiau registruoti savo veiklą, o suteiktos darbo vietos ir organizuojami mokymai bus puikus atspirties taškas siekti daugiau ir tobulėti.

Dėl dalyvavimo projekte ir detalesnės informacijos prašome kreiptis: Tel.: +370 655 95117, el. p.: naujuvejubendruomene@gmail.com

Projektas finansuojamas iš Europos socialinio fondo.


Category: Anykščių filialas , Projektai , Tavo karjera , Verslas