Reikalavimai išsilavinimui: mokymasis 9-10 kl. (I-II gimnazijos klasėse).

Apimtis mokymosi kreditais – 5 (110 val.).

Kompetencijos:

  • Parinkti ir paruošti maisto produktus ir žaliavas tautinio paveldo patiekalų gamybaiGebės ir mokysis: Parinkti maisto produktus ir žaliavas nesudėtingos technologijos tautinio paveldo patiekalų gamybai. Apskaičiuoti reikiamą maisto produktų ir žaliavų kiekį nesudėtingos technologijos tautinio paveldo patiekalų gamybai. Ruošti maisto produktus ir žaliavas nesudėtingos technologijos tautinio paveldo patiekalų gamybai.
  • Gaminti ir patiekti nesudėtingos technologijos tautinio paveldo patiekalus.. Gebės ir mokysis: Naudotis nesudėtingos technologijos tautinio paveldo patiekalų gamybos technologijos kortelėmis. Gaminti nesudėtingos technologijos tautinio paveldo daržovių, mėsos, žuvies patiekalus. Gaminti nesudėtingos technologijos tautinio paveldo varškės ir kiaušinių, miltinius, saldžiuosius patiekalus. Gaminti nesudėtingos technologijos tautinio paveldo sriubas. Apipavidalinti ir patiekti nesudėtingos technologijos tautinio paveldo patiekalus.

Kita informacija:

  • Mokiniai, pasirinkę modulį, turi teisę nesimokyti privalomo technologijų dalyko;
  • Mokiniai, kurie mokosi pagal formaliojo profesinio mokymo programas ar jų modulius, gali gauti stipendiją;
  • Baigus modulį, išduodamas pažymėjimas (kodas 3105).

Category: PRIĖMIMAS Anykščiai

Žymos: