2024-05-02 d. Aukštaitijos profesinio rengimo centro I IR II gimnazijos klasių, bei Renginių ir poilsio paslaugų organizatorių, Transporto priemonių remontininko programų mokiniai vyko į pažintinę ekskursiją – pamokas už mokyklos ribų, kurias vedė lietuvių kalbos mokytoja Rasa Poškuvienė, matematikos mokytoja Regina Slapšinskienė, Virėjų specialybės bei technologijų mokytoja Margarita Jankauskienė.

Buvo pasirinktas maršrutas – Trakai ir apylinkės. Vyko netradicinės lietuvių kalbos, istorijos, matematikos, technologijų ir gyvenimo įgūdžių, gamtos  pamokos. Aplankėme Trakų miestą ir pilis, Užutrakio dvarą bei parką. Kelionę baigėme Varnikų zoologiniu botaniniu draustiniu.

Prisiminėme Lietuvos istoriją, mokėmės Maironio eilėraštį apie Trakų pilį, skaičiavome kvadratinius metrus, hektarus, kilometrus. Pasikartojome gamtos ir geografijos žinias.

Dėkojame mokyklai už autobusą, mokyklos valgyklai už suruoštus priešpiečius, Virėjų specialybės mokytojai Margarita Jankauskienei už iškeptus kibinus.


Category: Kelionės, išvykos , Visos