2017 m. gegužės 24 d. VšĮ Alantos technologijos ir verslo mokyklos sektoriniame žemės ūkio praktinio mokymo centre vyko jau tradiciniu tapęs Respublikinis profesinio meistriškumo konkursas „Jaunasis žemės ūkio technikos specialistas 2017“. Konkurse dalyvavo 24 mokiniai iš 17 profesinio mokymo įstaigų.

Konkurso metu dalyviai atliko dalykinio testo, suvirinimo, vairavimo traktoriais su agregatais užduotis. Kaip pastebėjo vertinimo komisija, kiekvienais metais mokinių kompetencijos vis tobulėja ir buvo dėkingi dalyvius ruošusiems mokytojams.

Hardim vadovas Rolandas Žygelis įteikė specialiuosius prizus geriausiai pasirodžiusiems suvirinimo rungtyje. Lytagra atstovas Aukštaitijos regione Vidmantas Indrašius papildomus prizus įteikė geriausiai pasirodžiusiems vairavimo rungtyse.

Susumavus visų rungčių rezultatus paaiškėjo nugalėtojai, kuriuos pasveikino ir nugalėtojų prizus įteikė Programos „Leader” ir žemdirbių mokymo metodikos centro Mokymo ir akreditavimo skyriaus vyr. specialistas Algirdas Augulis.

I vieta – Saulius Deikus, VšĮ Alantos technologijos ir verslo mokykla.

II vieta – Lukas Vaitenkovas, Anykščių technologijų mokykla.

III vieta – Svajūnas Milčius, Vilkijos žemės ūkio mokykla.

Sveikiname nugalėtojus ir dėkojame visiems konkurso dalyviams.


Category: Visos