Esu molėtiškė Giedrė. Mokiausi Alantos technologijos  ir verslo mokykloje, kur įgijau padavėjos-barmenės kvalifikaciją. Stodama mokytis, rinkausi virėjos specialybę, tik gaila, kad tuo metu nesusirinko grupė.

Pabaigusi padavėjos-barmenės mokslus, dirbau pagal specialybę. Maisto gaminimas man visada buvo prie širdies, seniai svajojau gaminti maistą ne tik šeimos nariams: vasarą savanoriaudavau stovyklose ruošdama maistą. Mano pomėgiui neliko abejinga ir mama, kuri buvo pirmoji pagalbininkė. Dauguma draugų sakydavo, kad galėčiau atsidaryti savo kavinukę ar restoranėlį. O kai tapau mama, tai dar daugiau laiko praleisti tekdavo virtuvėje. Mėgstu skaniai pavalgyti ir pati, be abejo, visada rūpi pavaišinti savo giminaičius ar draugus.

Sumanymas atidaryti greito maisto užkandinę kilo vyrui Edgarui. Kartu su juo ir nusprendėme Molėtuose atidaryti greito maisto užkandinę „AMERICAN INN“, kurioje gamintume mėsainius ir traškią vištieną. Esame vieni iš pirmųjų, kurie maistą pristato į namus, kad būtų patogu mūsų esamiems ir būsimiems klientams.

Visada buvo abejonių, ir jų bus. Tik, jei yra stiprus noras, drąsinu visus siekti savo svajonių išsipildymo. O sėkmė ateis, svarbu tikėti savo svajone!


Category: Sėkmės istorijos